Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

21 de març 2012

Projecte de reducció de residus del Tarradellas

Dins d’una programació d’educació cal un projecte on es portin a terme accions per a sensibilitzar sobre la problemàtica ambiental. Ja fa uns cursos que l’escola participa en activitats mediambientals tals com “triem les deixalles, l’aigua a casa nostra...”, es fa un reciclatge amb contenidors de diferents tipus de deixalles, el professorat treballa amb l'intranet per evitar fer circulars informatives innecesàries... A més, des del curs passat, ens hem adherit a la xarxa d’escoles sostenibles del Prat de Llobregat.


Durant aquest curs farem especial incidència en el tema del Reciclatge, de la Reutilització i de la Reducció de residus. Hem elaborat un projecte de reducció de residus i concretament del paper d'alumini dels esmorzars. Es considerarà un envàs sostenible aquell que, o bé no té embolcall o és reutilitzable un nombre significatiu de vegades. Una manera de sensibilitzar es mostrant els resultats de les recollides de residus. Durant la setmana del 30 de gener al 3 de febrer vam començar amb la primera part d'aquest projecte, vam comprovar la quantitat d'alumini que generava cada classe en una setmana. Aquest indicador es calcula a partir de les pesades de les boles de paper d’alumini acumulades durant una setmana i en les fotografies podeu comprovar els resultats. A final de curs tornarem a fer la comprovació per veure si hi ha algun canvi.




De moment.....els embolcalls ecològics funcionen!!!

Aquesta es la classe verda del mes de febrer!

                           P5B


                     Felicitats!!!!