Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

21 d’oct. 2016

Transformant els patis....

Construcció Hotel d'insectes a l'escola Galileu Galilei
Aquests darrers cursos moltes  de les escoles del Prat, tant escoles bressol com centres de primària especialment, esteu portant a terme projectes molt interessants de transformació del pati, entenent aquest com un espai de lleure educatiu que cal cuidar i aprofitar.



Us donem 8 idees que caldria tenir en compte alhora de tirar endavant la remodelació del nostre pati, extretes de l'article "Com fer més natural el nostre pati" de Fundesplai.

  1.  Diferents tipus de terra i textures
  2.  Desnivells i elements d'equilibri
  3.  Amagatall, cabanes i tunels vegetals
  4.  Arbres i plantes
  5. Racons de joc simbòlic
  6. Elemetns per afavori la fauna.
  7. Sorrals creatius
  8. Jocs pintats a terra

I tot això, sempre tenint en compte que la participació de tota la comunitat educativa en les diferents fases d'aquest projecte pot esdevenir molt enriquidora i engresdora, ajudant a millorar el clima escolar.

Teniu ganes de saber-ne més i conèixer les experiències d'altres centres escolars??:

Com fer més natural el nostre pati" de Fundesplai.: al final de l'article trobareu un llistat de webs i documents amb recursos per  conèixer més a fons els aspectes més teòrica del projecte.

Experiències d'altres centres: trobareu videos i fotografies que recullen com s'han transformat els patis de diferents centres escolar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada