Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

16 de febr. 2012

CONFINT 2012

El següent pas serà la Conferència Europa, que es celebrarà a Brussel·les a mitjans de maig. Per això els joves, sota la premissa metodològica “jove escull a jove”, van seleccionar als delegats i delegades que els representaran.
Un total de 36 joves de Catalunya, representants d’uns 300 centres educatius de secundària de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), han participat a la conferència estatal “Els joves tenim cura del planeta”. La trobada ha tingut lloc a Vitòria-Gasteiz, Capital Verda Europea 2012, els dies 26 i 27 de gener.
101 delegats i delegades de cinc comunitats autònomes (Catalunya, Canàries, Galícia, Madrid i País Basc) van exposar a Vitòria-Gasteiz les seves experiències i van compartir les responsabilitats de la Carta Internacional de Responsabilitats, acordada a la Conferència Internacional de Brasil al 2010.També van reflexionar sobre les múltiples relacions que es donen entre el centre escolar i el territori i van preparar una sèrie de comunicacions per donar a conèixer les seves conclusions.


Més informació a http://confintesp.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada