Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

18 de set. 2012

AGENDA ESCOLAR DEL MEDI AMBIENT
CURS 2012-2013


Benvolguts/es,

Iniciem nou curs i, amb ell, estrenem una nova edició de l'Agenda Escolar i dels Calendaris del Medi Ambient. Uns materials que, aquest cop, ens proposen un viatge molt sensorial. I és que, en tant que ens relacionem amb el medi a través dels sentits, els continguts del curs ens conviden a aproximar-nos-hi prestant atenció a la vista, a l’olfacte, a l’oïda, el gust o el tacte, per descobrir el món en què vivim, conèixer-lo i, en última instància, actuar-hi favorablement.
Per la seva banda, el web de l’Agenda Escolar -http://agendaescolar.diba.cat-, elaborat directament per l’Oficina Tècnica d’Internet de la Diputació de Barcelona, complementa aquests materials en format paper. Si entreu per aquest ciberespai hi trobaran les activitats del curs i les de cursos anteriors algunes d’elles en format interactiu-, juntament a d’altres informacions i propostes complementàries.
L’Agenda escolar també es manté present a les xarxes socials (Facebook i Twitter) i compta amb un espai a la comunitat virtual (http://xarxaenxarxa.diba.cat) d’accés restringit per als professors que utilitzen aquests materials. Si voleu accedir-hi, només ho heu de demanar. (agendaescolar@diba.cat)