Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

7 de maig 2013

Cens d'oquídies a la Pineda de Can Camins


El passat 3 de maig,  un total de 26 alumnes de secundària de diferents instituts del prat (Ins Baldiri Guilera, Ins Estany de la Ricarda, Ins. Ribera Baixa, Esc. Mare Déu del Carme, Esc Nostra Senyora del Mar), van participar en el cens d’orquídies a la pineda de Can Camins.


Aquesta activitat s'enmarca dins el projecte Alumnes Gestors del Territori, que organtiza el Servei d'Educació Ambiental de l'Ajuntament del Prat i compta amb el suport del Consorci per a la protecció dels Espais Natural del Delta del Llobregat.


 La tasca principal era realitzar el contatge total del nombre de peus totals de l’orquídea de l’home penjat (Aceras anthropophorum). Gràcies a la col·laboració de tots els alumnes i professors, vam contabilitzar 108peus, la majoria d’ells florits.
Però la sortida va tenir altres sorpreses: es van localitzar uns exemplars l'orquídea clavell violaci 


( Limodorum abortivum ) que feia uns 10 anys que no es tenia constància de la seva floració al Delta. Les alumnes que van fer aquesta troballa tant important van ser la Sofia Valverde (4ESO) i Ainhoa Lamor (3ESO), de l'INS Baldiri Guilera.

Cliqueu aquí per veure més fotografies de la sortida.