Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

31 d’oct. 2013

Forums territorials de la XESC

Aquest primer trimestre del curs 2013-14 s'estan celebrant els fòrums territorials de les escoles de Catalunya adherides a la XESC.




El passat dimarts 22 d'octubre els centres de primària del Baix Llobregat van celebrar la trobada al Centre Cultural la Bòvila, de l'Hospitalet de Llobregat, on hi van participar un total de 44 centres escolars ( incloses algunes Escoles bressol), 84 alumnes i 70 professors/es.

Del nostre municipi, hi van participar les escoles  Pompeu Fabra, Josep Tarradellas  i Mare Deu del Carme, així com les escoles bressol El Cabusset
i Sol Solet.

Després d'un matí intens, on els alumnes van poder
exposar i compartir les activitats que fan als seus centres; va arribar l'acció conjunta a la plaça: es van penjar els desitjos i els compormisos dels ciutadans de l'hospitalet vers la millora del medi al seu municipi.





















El dimarts 29 d'octubre els hi tocava el torn al centres de secundària del Baix Llobregat, que van realitzar la trobada a l'Espai Cultural Cèntric, del Prat de Llobregat. En total hi van assistir un total de 25 centres, 69 alumnes i 37 professors/es.


 La participació de centres del prat va se força elevada: Institut Baldiri Guilera, Institut Salvador Dalí, Institut Ribera BAixa i Escola Mare de Déu del Carme.


 

Com recordareu, el treball realitzat durant els fòrums, tant per part de l'alumnat com del professorat, analitza com han de ser les accions que feu als centres escolars per  tal que siguin transformadores del territori.

Moltes felicitats a tots i totes les participants!!!


Més informació