Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

10 de gen. 2014

Totes les escoles de primària i escoles bressol del Prat ja tenen l'etiqueta d'eficiència energètica.




Des del passat 1 de juny és obligatori que tots els edificis públics i els habitatges que es venguin o es lloguin tinguin la certificació energètica (Reial Decret 235/2013 publicat al BOE el 13 d’abril de 2013).





L'eficiència energètica dels edificis es classifica en una escala de set lletres, on la G correspon a l’edifici menys eficient i la A al més eficient. És el resultat d'estudiar l'estructura de l'edifici (orientació, tancaments, cobertes, patis, façanes, etc) i la demanda d'energia que necessita per donar confort als usuaris, quantificada en emissions de CO2. Per tant, es limita a  valorar la construcció i no recull ni l'ús que es fa de l'edifici, ni analitza el consum d'energia.
Aquesta lletra es mostra a l'etiqueta d'eficiència energètica que està penjada a un lloc visible del centre per facilitar la informació a tots els usuaris i treballadors. Els centres també disposen d'una circular informativa dirigida als pares i mares de l'alumnat.


L'organisme regulador és l'ICAEN (Institut Català de l'Energia): allà podeu ampliar la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada