Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

14 de febr. 2014

Alumnes gestors del territori: cens aus 2014

El passat dimecres 5 de febrer, 36 alumnes de centres educatius de secundària del Prat ( Baldiri Guilera, Estany de la Ricarda, Institut Escola Prat, Nostra Senyora del Mar, Mare de del del Carme, Ribera Baixa i Salvador Dalí) van participar en el cens d'aus hivernants a Cal Tet. Aquest activitat s'enmarca dins el projecte Alumnes Gestors del Territori, que enguany arriba a la 5º edició.

En Ferran Lopez i en Nèstor Urios ( tècnics del Consorci per la protecció i la gestió dels Espais Naturals del Delta de Llobregat) van fer la presentació inicial  i ens van explicar les utilitats i la metodologia dels cens d'aus. A continuació, organtizats en 3 grups, ens vam dirigir al diferents punts d'observació ( aiguat de Cal Tet, aguait de Sabogal i pantalla mirador de les 4 hores) per poder fer el contatge de determinades espècies d'aus aquàtiques.

Aquí teniu el resum de les observacions fetes:
Podeu consultar els dos documents entregats:


Si voleu veure més fotos de la jornada, cliqueu aquíCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada