Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

4 de març 2014

Tallers gratuïts i més sobre l'eficiència energètica

La Unitat de Rehabilitació i Medi Ambient del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Barcelona (CAATEEB) ,  ofereix un seguit de recursos per tractar qüestions d’eficiència energètica:

Tallers gratuïts per a l’alumnat de cicle mitjà i superior, on a través d’experiments i exemples pràctics es treballa el paper que tenen els habitatges en l’estalvi energètic. Tenen una durada de 1,5h i compten amb el suport d’un monitor/a.


Joc interactiu Amb la casa sí que s’hi juga”, adreçat també a cicle mitjà i superior. Un joc senzill pensat per entendre com rehabilitar un habitatge, millorar el confort i reduir els consums energètics







Ellloc web Test Energia, trobareu consells i  molta informació que permetran conèixer els edificis i habitatges des del punt de vista energètic. 






A més, disposa de l'aplicatiu virtual  AutoTest Energia que permet estimar la qualificació energètica d’un habitatge o edifici. Magrat no ser un recurs autònom i que, per saber el resultat cal donar dades personals que el CAATEEB ha d’analitzar, són interessants els consells i idees que va explicant a mesura que anem avançant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada