Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

7 d’abr. 2014

El carnestoltes del Jaume Balmes

A l'escola Jaume Balmes, al Carnaval d'aquest any 2014, ens hem disfressat de Súperherois i Súperheroines del Medi Ambient. Disfresses tals com els Carxofaman i Carxofawoman, els Atrapafums o els Súper-Antiplàstics han envaït els carrers de la ciutat del Prat en una rua ple d'alegria, color i ritme ecològic.






El nostre Rei Carnestoltes ha estat un personatge ben estrany i ben respectuós amb la natura anomenat el Rei Cuida-Terra-Toltes, el qual, juntament amb el seu robot gegant en Recicleitor han ballat amb tots i totes els alumnes de l'escola. El Rei Cuida-Terra-Toltes va tornar al seu país fins l'any que ve, però el seu amic el robot gegant Recicleitor s'ha quedat a viure a l'escola, per tal d'ajudar-nos a reciclar toooots els papers i plàstics que trobem, a més a més de no deixar-nos tallar més arbres, fent servir un fantàstic paper higiènic i un meravellós paper secamans els quals han estat obtinguts del reciclatge dels sucs de Tetrabrik.



 Ja el curs vinent, en Recicleitor i els alumnes de tota l'escola volem abandonar l'ús dels fulls blanquets de tota la vida que tan mal li fan a la nostra natura per tal de substituir-los per fulls reciclats...podent cridar aleshores i ben fort el nostre lema: AL JAUME BALMES, NO TALLEM UN ARBRE MÉS!

VISCA EL CARNAVAL ECOLÒGIC!
VISCA LA NATURA!

Voleu veure més fotos? cliqueu aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada