Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

27 de maig 2014

Simposi de la XESC

Us informem que el proper dijous 3 de juliol de 2014 tindrà lloc el II Simposi de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC), a l’Auditori de Cornellà de Llobregat.

El Simposi s’adreça al professorat dels centres educatius de la XESC i pretén ser un lloc de formació i intercanvi per a aquest col·lectiu. El Simposi de la XESC és una activitat reconeguda pel Departament d’Ensenyament amb 5h de formació.

Enguany el Simposi porta per tema “Escola i Territori i es planteja dos grans objectius:

* Que el professorat reflexioni sobre la importància de dur a terme actuacions de transformació de l’entorn proper, vinculant els projectes del centre amb altres projectes en el territori, establint relacions de col·laboració amb altres agents, tot promovent la participació de la comunitat educativa, l’adquisició de nous aprenentatges i el lligam afectiu amb el territori.

* Que el professorat conegui projectes d’interès que estan duent a terme diferents entitats ambientals i socials, que puguin servir per iniciar o millorar un projecte en el centre.

Properament s’obriran les inscripcions. Us mantindrem informats/des

Programa provisional del Simposi 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada