Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

4 de juny 2014

Dia Mundial del Medi Ambient

Enguany, els centres educatius del Prat, celebraran la diada del medi ambient amb la confecció d’un mural,  on es posarà de manifest les accions que podem fer l’escola i a casa per estalviar energia. 
Properament us mostrarem les fotos de la diversitat de propostes que han elaborat els centres.


A més, us donem a conèixer la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, que ens proposa diverses maneres de participar en defensa del medi, tant  nivell d’escola, com individual o familar; aprofitant que entre els dies 31 de maig i el 8 de juny s’està celebrant la Setmana del Voluntariat Ambiental.



Us proposem 7 maneres de participar:


  • Feu una foto de les teves mans donant un cop de mà pel medi ambient i comparteix-la (lasetmana@xvac.cat o a l’instagram amb el hashtag #svac2014)
  • Dibuixeu la teva mà i fes-nos-la arribar; fes-li una foto i comparteix-la (lasetmana@xvac.cat o a l’instagram amb el hashtag #svac2014)
  • Coorganitza amb una entitat una activitat de Voluntariat Ambiental i suma’t a la SVAC!
  • Cerca l’activitat de la Setmana del Voluntariat Ambiental que més t’agradi i participa-hi!!
  • Comparteix les teves experiències a través del bloc. Escriu a lasetmana@xvac.cat
  • Col·laborar en la difusió! A través del teu web, la revista de l’escola, la cartellera verda... En la nostra web trobaràs tot el material de comunicació descarregable per a fer-ho! (banners, logos, cartells...)
  • Segueix-nos a les xarxes socials (facebook, twitter amb #svac2014 i instagram).


Dóna un cop de mà per al medi ambient!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada