Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

3 de set. 2014

Benvinguts/des al nou curs escolar,

Després d’unes merescudes vacances, enfilem de nou el curs amb nous reptes i noves idees per abordar la nostra tasca educativa.


Abans de res, ens agradaria fer-vos un petit resum sobre la vostra participació en Programa d’educació ambiental de l’Ajuntament del Prat del curs 2013-14.


Un total de 224 grups i 5050alumnes, de d’escoles bressol fins a adults, han realitzat les activitats del programa, amb una oferta que incloïa tant activitats vinculades al territori com d’altres sobre el canvi climàtic. 
A la següent taula podeu veure un resum per nivells educatius i tipologia d’activitats.


Com es pot comprovar, el gruix de les activitats ofertades i realitzades estan vinculades a          temes de territori, el que permet que els infants i joves del Prat coneguin el medi natural i social on viuen.

D'entre totes les activitats ofertades, les que han tingut una major participació han estat:

  • Cada cosa amb el seu color” i “La carxofa”, a educació infantil;
  • Coneguem el Delta” a educació primària” i 
  • Itineraris pel Delta” a secundària 



Pel que fa la participació a la Xarxa “Al prat, escoles més sostenibles”,  actualment hi participen un total de 23 centres, que comprenen el conjunt de l’itinerari educatiu de la ciutat: des d’escoles bressol fins a centres de formació d’adults.
A llarg del curs es van realitzar 10 trobades presencials,  on hi ha participat una trentena de mestres i professors/es.
Les trobades incloïen tant sessions de formació sobre temes concrets  ( estalvi d’energia, l’hort escolar i l’ambientalització curricular) com espais d’intercanvi i reflexió conjunta.

Esperem que aquest petit resum un animi a començar el nou curs amb més empenta!!

Gràcies per la vostra col.laboració!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada