Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

20 d’oct. 2014

Taller eficiència energètica

Teniu la oportunitat de participar en una activitat formativa a través del CRP de l'Hospitalet de Llobregat: urs d' "Eficiència energètica al centre".

El taller consta de 5 sessions presencials de dues hores i caldrà presentar una activitat-projecte, pel que el certificat serà de15 hores.

El taller us permetrà planificar un projecte per treballar amb l'alumnat per tal que puguin conèixer el consum energètic del centre, el cost econòmic, les emissions de CO2, i després de la fase de recollida de dades, vindrà la part de l'anàlisi i les propostes de reducció.
Comptareu amb especialistes que us assessoraran en el projecte i us donaran idees per integrar als alumnes en el fet d'estalviar energia.

Si esteu interessat/a en participar,  envieu un correu amb el vostre nom complet, NIF i em municipi a la persona de contacte del CRP: mdomin13@xtec.cat (Pilar Domínguez)

Trobareu més informació a l' enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada