Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

19 de nov. 2014

La cartellera verda del Josep Tarradellas

A l’escola Josep Tarradellas hem iniciat aquest curs la cartellera de medi ambient. Es treballa el calendari mediambiental i cada mes triem un dia per treballar amb els alumnes: podran posar fotos, activitats i suggeriments sobre aquest dia. En el mes d’octubre es va treballar el Dia Mundial de l’Alimentació. Aquí teniu el resultat d’alguna de les aportacions dels nostres alumnes del mes d’octubre i el dia que estem treballant en el mes de novembre.

En un altre secció,  que es diu: “Què es pot fer amb....?” , fomentem el reciclatge i l’ús de materials reciclats de manera habitual.  L’alumnat aportarà les seves idees per reutilitzar aquests materials. Durant el mes d’octubre vam utilitzar pinces d’estendre la roba i ara al novembre fem servir botons. Hi ha alumnes que han fet servir tots dos materials de manera molt original per crear unes manualitats molt vistoses..





A més, com ja venim fent els 2 darrers cursos, treballem l’hort des de diferents espais lectius: al menjador, els nens poden portar-se els pebrots de la primera collita, els grups interactius de 3r es poden portar herbes aromàtiques o fer observacions de les diferents plantacions.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada