Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

29 d’oct. 2015

Fòrum XESC del Baix Llobregat

El passat 22 d’octubre, les xarxes adherides a la  XESC del Baix Llobregat, s'han reunit per intercanviar les seves experiències, en el III Fòrum del territori, sota el lema, “Més enllà de l’hort”; que es celebrar al Cèntric, Espai Cultural del Prat de Llobregat.

En aquesta ocasió, tant professorat com alumnat dels centres de primària, han posat en comú i han analitzat les diferents activitats que desenvolupen al voltant de l’hort escolar amb l'objectiu de fer crèixer els seus projectes de forma més transversal tant nivell curricular com a nivell de participació.
Properament es publicaran els resultats de les reflexions fetes en els grups de treball, tant per part de l'alumnat com del professorat

La trobada ha finalitzat amb la realització d’una acció col.lectiva a la Plaça Catalunya: s’obsequiava a les persones que passaven amb un petit plançó d'enciam per conrear a casa; mentre els nois i noies els explicaven les activitats desenvolupades durant la jornada.

Alumnes i mestres de les escoles Galileu Galileu, Josep Tarradellas i Mare de Deu del Carme, van poder gaudir de la jornada. Moltes gràcies per participar-hi!

Si voleu veure el resum fet el prat TV, cliqueu aquí.

Us mostrem unes quantes fotos, que retraten els diferents moments de la jornada de treball.

Plenari de benvinguda
Escola Josep Tarradellas
Escola Galileu Galilei
Acció col.lectiva:elaboració del plançons per regalar
Entrega del planço d'enciam a una veïna del Prat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada