Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

15 de des. 2015

Els bock&rolls al Ribera Baixa

A l’Institut  Ribera Baixa han estat treballant “l’esmorzar sostenible “ durant aquest mes de novembre.
Els delegats verds de tota la ESO, després d’informar-se sobre les alternatives al paper d’alumini durant els esmorzars, van informar a la resta dels seus companys, aprofitant l’hora de tutoria.
Un dels elements utilitzats per ajudar a conscienciar sobre la problemàtica de l’alumini ha estat un vídeo realitzat per una alumne de 2on de batxillerat, de l'Institut Arquitecte Manuel Raspall.



Posterioment, els delegats verds de 1er d’ESO han elaborat una llistat amb els companys i companyes interessats en obtenir un bock&roll (facilitats gratuïtament per l’Ajuntament del Prat), amb el compromís per part seva i  de les seves famílies a fer-ho servir com a embolcall per l’esmorzar.

També s’ha realitzat una campanya informativa a la resta de la comunitat educativa ( professorat, famílies...)  a través de la plataforma del centre , amb la difusió d’una notícia sobre aquesta iniciativa.

Alumnes de 1er d'ESO amb el seu bock&roll


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada