Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

2 de febr. 2016

Dia Mundial de les Zones Humides: 2 de febrer



Les zones humides tenen una biodiversitat molt gran, protegeixen el nostre litoral, actuen com esponges que ens protegeixen de les crescudes dels rius i emmagatzemen diòxid de carboni, que regula el canvi climàtic . No només estem parlant de coses que poden semblar més o menys allunyades de la vida quotidiana de les persones, si no que la pesca, el cultiu d'arròs, els viatges, el turisme o el subministrament d'aigua, també depenen d'aquests ecosistemes. D'aquí, la importància de protegir-los!!


Desgraciadament en l'últim segle, fruit del desconeixement, les zones humides s'han considerat terres ermes i no productives. Això ha provocat que a nivell global, s'hagi perdut el 64% de la superfície de zones humides.


Reserva Natural Remolar-Filipines


El Delta del Llobregat té zones humides molt interessants!! Descobreix-les apuntan-te a les activitats que hi fan per celebrar el Dia Mundial de les Zones Humides!! Aquí tens més informació.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada