Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

28 de nov. 2016

La festa de renovació de la Xarxa d’escoles sostenibles del Prat


El passat dimecres 23 de novembre, els 24 centres educatius del Prat que formen la Xarxa Al Prat, escoles més sostenibles van renovar la seva adhesió. A l’acte, presidit per l’alcalde Lluís Tejedor, la regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, Alba Bou i la regidora d'Educació, Pilar Eslava, van participar una immillorable representació dels alumnes que fan de tècnics i tècniques ambientals a les seves aules i del professorat que lidera el projecte ambiental a cadascú dels centres escolars de la nostra ciutat.
L’acte va ser molt participatiu ja que els nens i les nenes van pujar a l’escenari a explicar les accions que fan que les seves escoles siguin sostenible. Entre les 150 assistents es va teixir una xarxa de fils de colors que simbolitzava el treball en grup i el poder de les petites accions per fer grans coses. Com va dir la tinenta d’alcalde Alba Bou, desprès de la Festa s’han de continuar fent els deures per treballar per la sostenibilitat de la ciutat. 

Enhorabona a tothom !!

Més informació.

Si voleu consultar les fotos de la jornada, cliqueu aquí.
Si voleu consultar el reportatge de TV Prat, cliqueu aquí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada