Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

14 de des. 2016

Recursos per treballar el consumismeAra que s’apropen les festes de nadal, l’època de l’any en que som engolits per la publicitat per consumir més i més, us convidem a reflexionar amb els vostres alumnes sobre el consumisme; i posem al vostre abast alguns vídeos i dinàmiques per treballar-ho a l’aula.


VIDEOS

Consume hasta a morir: (Ecologistas en Acción) .60 minuts

El poder de los centros comerciales (TVE2): La noche tempatica. 51 mins 


DINÀMIQUES

Activitat que pretén construir una piràmide alimentària feta a partir de la publicitat que reben amb més freqüència els nostres infants i joves.

Cicle Superior, ESO, Batxillerat i Adults: Consumo critico i responsable para el aula.
Conjunt de 4 activitats per abordar el consumisme i la seva estreta relació amb la crisi ecologia actual.

2on cicle ESO, Batxillerats i Adults La Publicidad al Servicio de la denuncia social.
Us proposa 3 dinàmiques senzilles per treballar el conceptes de consumisme i contraplubicitat, amb l’objectiu de ser conscients de la influència de la publicitat sobre les nostres pràctiques de consum.


CARTELLS DE CONTRAPUBLICITAT

Un activitat senzilla: fer una exposició al vostre centre amb cartells de “publicitat" que ens ajudin a repensar la nostra manera de consumir i actuar. Aquí teniu un parell de fonts on poder aconseguir els cartells.

Consume hasta morir: si aneu a l’apartat  “contrapublicitat” podreu triar la temàtica dels cartells        ( alimentació, consum, energia, educació,...) i us el podeu baixar.

Boredpanda: Cartells propagandístics “Stop and think, sobre temàtiques variades que ens ajuden a reflexionar.Nosaltres us hem fet una tria: cliqueu aquí per descarregar-los.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada