Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

18 de maig 2017

Setmana de la Natura





PORTEM LA NATURA A LES ESCOLES!
Us convidem a participar a la Setmana de la Natura (SN), que es celebrarà del 2 a l’11 de juny de 2017. L’objectiu d’aquesta Setmana és organitzar activitats arreu de Catalunya per sensibilitzar sobre la necessitat de tenir cura de la natura i el medi ambient.
Us animem a organitzar activitats per la conservació del patrimoni natural i el medi ambient als vostres centres educatius, amb l’objectiu de fomentar la sensibilitat ambiental dels infants i joves.
Com hi podeu participar?
Organitzeu una activitat i pugeu-la a la web www.setmananatura.cat
D’entre totes les escoles que organitzeu una activitat i en pengeu una fotografia a les xarxes socials (etiqueta #setmananatura), es sortejarà un taller de natura gratuït a la vostra escola de la mà d’una entitat ambiental! A més, enviaran a tots els participants un braçalet solidari #setmananatura.

Podeu consultar tota la informació AQUÍ

Durant aquesta Setmana, els Centres de Fauna del Departament de Territori i Sostenibilitat organitzen una sèrie de xerrades que poden ser del vostre interès.
La informació AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada