Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

9 de juny 2017

Concurs adreçat als horts ecològics escolars

Aquest curs escolar els centres educatius us podeu presentar a 2 concursos, tots dos relacionats amb l'hort ecològic escolar:

El V Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica s'adreça a tots els centres d'educació infantil, primària, secundària, batxillerat, educació professional, educació especial i llar d'infants de Catalunya, amb l'objectiu de reconèixer i incentivar els projectes i línies de treball que aquests realitzen en la promoció del coneixement de l'agricultura i l'alimentació ecològiques i de les seves implicacions socials i ambientals, tant a nivell dels propis alumnes, com de la comunitat educativa en general.

Com a novetat d’aquesta edició, el termini de presentació serà de l’1 de juny al 15 de juliol del 2017. D’aquesta manera es podran presentar projectes o experiències pedagògiques que s’hagin desenvolupat al llarg del curs escolar 2016-2017.

El premi enguany també incorpora una varietat més àmplia de propostes, ja que podran optar-hi qualsevol tipus de projecte, experiència o material de promoció de l’agricultura i l’alimentació ecològica.

El Premi està impulsat pels Departaments de Territori i Sostenibilitat, d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i d'Ensenyament amb la col·laboració de l’Associació Vida Sana i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC).




IV edició del Premi d’Horts educatius ecològics, agricultura social que convoca l’Associació Vida Sana i la Fundació Triodos. 

Heu desenvolupat durant el curs 2016-2017 un projecte o una experiència relacionat amb l’hort escolar ecològic? Dons aprofiteu per participar en aquest concurs estatal!!


El concurs té quatre categories de premis. En Aquí  trobareu les bases del concurs, així com un model de memòria i el full d’inscripció full d’inscripció

El termini de presentació del projecte va del 01/06/2017 al 15/07/2017


Animeu-vos a participar..!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada