Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

22 de març 2012

Alumnes gestors del territori

El passat 14 de març alumnes de secundària de diferents centres del Prat de Llobregat van participar, un any mes, en el projecte “Alumnes gestors del territori”, impulsat per l’Ajuntament del Prat amb el suport del Consorci per a la Protecció i la Gestió del Espais Natural del Delta del Llobregat.
Un total de 38 alumnes i 6 professors/es van acostar-se als espais naturals del riu-cal tet per col·laborar en el cens anual d’aus hivernants.

Després d’una  breu sessió introductòria sobre la finalitat la metodologia dels censos d’aus, a càrrec de tècnics del Consorci, alumnes i professors, distribuïts en tres grups i acompanyats cadascun d’un educador ambiental, es van dirigir diferents punts dels espais naturals ( Aguait, de Cal tet, Aguait de Sabogal i pantalla de la fillola de les 4 hores) per fer recompte de les diferents espècies presents. En total es van veure 12 espècies d’aus aquàtiques, d’entre les que cal destacar la presència de 85 fotges, 75 ànecs cullerot i 37 ànecs griset.