Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

10 de des. 2012

Activitat sobre la migració del ocells


Benvolguts/des tutores de 6è,

Els centres que heu participat de l’activitat Coneguem el Delta podeu sol·licitar una sessió de dinamització de 2h, gratuïta per a cada grup classe, com a complement a les ja realitzades. Només es realitzaran un número reduït de sessions,  segons l’ordre de peticions al servei d’Educació Ambiental del Prat del Llobregat.
L’objectiu és posar en relació els materials de la Caixa del Temps amb l'espai Natural del Delta del Llobregat.

La sessió vertebrarà al voltant del treball de la migració dels ocells i altres canvis fenològics de la flora i fauna en relació al clima. Finalment es farà incís en la importància del seguiment de la fauna al llarg del temps per identificar la relació amb les variables ambientals en general, així com amb el canvi climàtic en concret.


El curs passat, en el marc del grup de treball de xarxa "Al prat, escoles més sostenibles", es va fer una sessió de presentació d'aquests materials didàctics. La podeu consultar al nostre bloc a l’apartat de “documents d’interès” ( Ocells i Canvi Climàtic)


Si  esteu interessats/des, només ens heu de respondre aquest correu o bé trucar-nos al 93.479.45.11, abans del dijous 20 de desembre.