Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

17 de des. 2012

XI Trobada d'Escoles Verdes


El passat dissabte 15 de desembre, es va celebrar al Prat de Llobregat, la XI Trobada d'Escoles Verdes de Catalunya, l'acte en què s'atorga el Distintiu d'Escola Verda als 70 centres educatius que han finalitzat la formació i que tenen un compromís de continuar amb el projecte d'educació per a la sostenibilitat al seu centre.
També es van convidar els 157 centres que han finalitzat un Pla d'acció triennal i que han renovat el compromís de continuïtat per als propers tres cursos escolars. Aquest és el cas de dues escoles del Prat del Llobregat que van recollir el seu diploma de renovació: INS Baldiri Guilera i INS Estany de la Ricarda.

L'acte, celebrat el Cèntric Espai Cultural, va aplegar uns 300 assistents, entre mestres, professors/es, tècnics/ques i regidors/es de Medi Ambient i d'Educació dels Ajuntaments participants, així com els dinamitzadors de les diferents assessories territorials. Aquest acte va consistir en l'entrega de plaques i diplomes, visionat del vídeo d'Escoles Verdes i per finalitzar una actuació d'en Dani Jiménez amb el seu espectacle: "L'energia ni es crea ni es destrueix, s'aprofita!".