Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

27 de març 2013

Fase final del Concurs de l'Agenda Escolar del Medi Ambient


Durant la setmana anterior, un Jurat Professional, format per 5 persones representatives del món de medi ambient, l'educació i el disseny, es va reunir per tal de seleccionar les millors imatges susceptibles d'il·lustrar la coberta de Agenda Escolar del Medi Ambient i el Desenvolupament 2013-2014

El veredicte d'aquesta primera fase no ha estat fàcil. S'han presentat a concurs un total de 143 imatges (http://agendaescolar2012-2013.diba.cat/concursportades/participants). S'ha valorat especialment l'originalitat, la creativitat i el grau en què reflectien la temàtica demanada,  l'energia. 

Un total de 16 obres han superat aquesta primera fase i han resultat finalistes. Són aquestes les que a partir d'avui i fins el 8 d'abril se sotmetran a votació popular. 

VOTEU AQUI

La imatge que obtingui més vots servirà per il·lustrar la coberta de les prop de 100.000 agendes escolars que es distribuiran per diferents indrets de Catalunya i Osca durant el curs vinent.

Gràcies a tots/es i, en especial, gràcies a totes les persones que hi heu participat i col·laborat!!