Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

12 de març 2013

Nou servei de recollida d'oli vegetal

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha implantat un nou servei de recollida d'oli vegetal ( d'oliva , de guirasol, de soja,..., per tal de facilitar a la ciutadania del municipi la reutilització d'aques residu especial, altament contaminant si el llencem per l'aigüera.

S'han instal.lat un total de 8 contenidors especials a diferents punts del municipi, a banda dels punts de recollida ja existents, tant a la deixalleria mòbil com la municipal.

Només cal omplir una ampolla de plàstic i dipositar-la en el contenidor. Per això es poden recollir embuts de plàstic, portant una ampolla d'oli, a la deixalleria municipal i a la mòbil per facilitar l’ompliment de les ampolles.

L’oli recollit es portarà a una planta de tractament de Sant Just Desvern on es farà biodièsel. El 0,7% dels beneficis que en tregui Ekipolis es destinaran al Punt Solidari del Prat.

Ampliar la informació