Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

13 de juny 2013

De la biblioteca a l'hort i de l'hort a la bibillioteca


L’equip de mestres del cicle mitjà de l’Escola Charles Darwin, hem volgut oferir als nostres alumnes la possibilitat de veure el creixement de les plantes que, normalment, podem consumir en els nostres àpats.

En aquest darrer trimestre, s’ha creat un enllaç important entre les àrees curriculars de medi i llengua catalana, aprofitant la capacitat d’investigació dels alumnes, la motivació i significació que ens proporciona treballar un petit hort urbà., afavorint el treball de cerca d’informació, digital i bibliogràfica, a través dels mitjans que tenim disponibles a l’escola, com és la nostra biblioteca, l’aula d’informàtica,...

L’hort, ens afegeix un gran potencial a l’escola, i la possibilitat de fer una tasca repartida en els quatre grups que estan en el cicle mitjà, fent ús de tots els nostres recursos.
D’aquesta valoració positiva, mantenim la nostra intenció de treballar per a donar la importància que es mereix millorar el respecte a la natura i el treball en equip.

Us fem arribar una petita mostra del nostre recent estrenat hort.





Esperem que us agradi.

Cliqueu aquí si voleu veure més fotos!!