Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

24 de gen. 2014

Dia Mundial de l’Educació Ambiental

El 26 de gener es celebra el dia Mundial de l'Educació Ambiental, que té el seu origen l’any 1975, quan es celebrà a Belgrad el Seminari Internacional de l’Educació Ambiental.

Tot i així, la primera recomanació oficial de nivell internacional que postula la necessitat d’utilitzar l’eina educativa com a resposta a la problemàtica ambiental és la Declaració sobre el Medi Humà, document final de la Conferència de Nacions Unides sobre el Medi Humà, celebrada a la ciutat sueca d’Estocolm el 1972. El document proposa com a objectiu de l’educació ambientalque la població mundial prengui consciència del medi ambient i s’interessi per ell i pels problemes relacionats,i que compti amb els coneixements, les actituds, les aptituds, la motivació i el desig necessaris per treballar individualment i col·lectivament en la recerca de solucions als problemes actuals i per prevenir els que puguin aparèixer d’ara endavant.


Des d’aquesta perspectiva, us proposem un recull de llibres i documents de rellevància, amb la idea que us ajudin a avançar en la vostra pràctica docent.

Hem classificat el llibres i documents en 2 categories:
  • Lectures imprescindibles per entendre l’educació ambiental, de caire més teòric i reflexiu
  • Lectures imprescindibles per practicar i dinamitzar l’educació ambiental, on trobareu un munt de programes, activitats, jocs i dinàmiques per portar terme al vostre centre escolar.

Hem intentat que bona part de les lectures estiguin disponibles en la versió pdf, i per tant hi podeu accedir on-line.

Que disfruteu de les lectures!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada