Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

5 de febr. 2014

Resultats del II Fòrums Territorials de la XESC

Ja podeu consultar tota la informació recollida als II Fòrums Territorials de la XESC, que es van celebrar entre el 16 d’octubre i el 10 de desembre del 2013 a diferents m municipis de Catalunya, i on van participar els centres escolars del Prat de Llobregat. ( la informació la trobareu a l’apartat “espais d’intercanvi)


En total, hi ha participat 442 centres, el que ha representat mobilitzar prop de 700 professors i  professores i més mil alumnes.



La documentació i informació està estructurada en 4 apartats:

Experiències presentades a les taules rodones, on podreu consultar, entre d’altres, les  dues experiències presentades per centres educatius del Prat: L’hort Escolar i el projecte de l’ecosistema  agrari, de l’escola  Pompeu Fabra, i la Promoció de la bicicleta als centres educatius, de l’Institut Salvador Dalí.

Criteris d’una bona actuació transformadora del territori, treball realitzat pel conjunt del professorat.

Accions conjuntes realitzades

Recull fotogràfic

Doneu-li un cop d’ull, segur que trobeu experiències que us poden inspirar per millorar el treball de la sostenibilitat al vostre centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada