Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

9 de maig 2014

Gran assistència a la sessió de formació de la xarxa Pe+s

Un total de 16 centres educatius de Prat, tots ells integrants de la xarxa Al Prat escoles més sostenibles, van participar a la sessió de formació del passat dimecres 7 de maig, "Cartografies ambientalitzades. T’hi apuntes? Recorreguts per introduir l’educació per la sostenibilitat als centres educatius"; a càrrec d’investigadors del Grup de Recerca Còmplex de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB.

Al llarg de la sessió, els 25 mestres participants tant d’escoles bressol, com de centres de primària i secundària, van poder compartir els nous reptes i plantejaments de l’educació per la sostenibilitat i la seva aplicació curricular.
A més, vam poder fer un petit tast de la tipologia d’activitats que proposen des de l’Escola del Consum de Catalunya, participant en les dinàmiques de l’activitat “L’aigua està en equilibri?”; que van permetre crear un ambient distès i divertit!!

Aquestes fotografies, il·lustren prou bé l’ambient de la sessió.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada