Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

30 de gen. 2015

Neteja de pati a l'Institut Estany de la Ricarda

De d’inici dels cur estem fent una neteja setmanal del pati, on hi participa tant professorat com l’alumnat de tots els nivells. S’ha establert un calendari, i cada grup-classe ha de baixar al pati a fer la tasca de neteja un cop per trimestre, dins l’horari de tutoria.
A partir del mes de gener, hem iniciat un reforç de la neteja, identificant identificant l’alumnat que embruta i fent-lo quedar una estona després del pati a recollir part del que ha quedat fora de les papereres.
El més important d’aquesta acció és el recolzament cap els delegats verds, especialment els de 4t d’ESO, que es responsabilitzen de treure al pati els contenidors per fer la recollida selectiva. S’encarreguen de vigilar que se’n faci un bon ús i entrar-los en acabar el pati.

De cara a treure’n més profit pedagògic de l’activitat, valorarem l’opció de fer, puntualment, un còmput dels diferents residus per tal de quantificar el que generem; , i així poder vincular-ho a altres àrees curriculars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada