Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

11 de febr. 2015

Concurs de recollida de piles APILO

L’agència de Residus de Catalunya ha posat en marxa una campanya de recollida de piles i acumuladors portàtils, amb l’objectiu d’arribar al 45% de la recollida selectiva d’aquest residus especials, tal i com estableix la normativa europea i estatal.

La campanya adreçada a les escoles inclou, entre d’altres, un concurs de recollida de piles entre escoles, amb premis per a les escoles de Catalunya que recullin més piles/alumne, en el període d’un mes. Bases del concurs

La participació en el concurs requereix la inscripció prèvia de l’escola, abans del proper 28 de febrer. Veure el formulari.

A partir del 7 d’abril, les escoles inscrites al concurs, rebran un contenidor molt vistós, anomenat APILO, on podran recollir piles i acumuladors portàtils durant un mes. Transcorregut aquest període, un transportista autoritzat contractat pels SIG, recollirà les piles acumulades i les portarà a la planta de tractament de piles UTE VILOMARÀ on seran pesades per determinar quines són les escoles guanyadores i per tractar les piles correctament.

Els premis pels centres escolars guanyadors seran:

  • 1er lloc: Dos mil cinc-cents euros (2.500 €) per al centre educatiu
  • 2on lloc: Mil cinc-cents euros (1.500 €) per al centre educatiu 
  • 3er lloc: Mil euros (1.000 €) per al centre educatiu 


A més del concurs, la campanya preveu impartir xerrades formatives als alumnes de cicle superior de primària, a les 100 primeres escoles que ho sol·licitin de forma expressa, en el formulari d’inscripció al concurs.
I també podreu disposar de materials educatius, que es penjaran al web.

Us animeu a participar????

Per més informació visiteu el web APILO.CAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada