Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

18 de febr. 2015

Estalvi i eficiència energètica a les escoles del Prat

Les escoles del Prat redueixen un 28,6% el consum d'energia en un any

Durant l'any 2014, les escoles del Prat han reduït en conjunt el consum d'energia en un 28,6%. En xifres absolutes han consumit 1.039.100 kw menys que l'any anterior, i han deixat d'emetre a l'atmosfera 192,20 tones de CO2. Aquesta quantitat és l'equivalent al consum d'energia anual de 125 famílies de 3 membres de la ciutat.


L'estalvi i l'eficiència energètica han arribat a les escoles del Prat gràcies a una feina en equip entre mestres, alumnes, personal de neteja, conserges, tècnics i personal municipal de manteniment. L'Ajuntament i els centres escolars s'han repartit a parts iguals l'estalvi econòmic aconseguit en les factures de gas i electricitat gràcies a la participació de totes les escoles en el programa 50/50 "meitat per a tu, meitat per a mi".
El conjunt d'escoles han aconseguit una aportació econòmica de 20.000 €, que poden destinar a la compra de material tecnològic, petit mobiliari i altres necessitats quotidianes del centre. Per la seva banda, l'Ajuntament ha deixat de donar 20.000€ a les comercialitzadores d'energia i els redirigirà cap a altres necessitats de la ciutat.

http://elprat.tv/2014/11/03/tallers-destalvi-energetic-les-escoles-del-prat/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada