Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

1 de set. 2015

Nou Curs 2015-16

Us donem la benvinguda al nou curs escolar,

Després d’unes merescudes vacances, enfilem de nou el curs amb nous reptes i noves idees per abordar la nostra tasca educativa.

Ens agradaria fer-vos un petit resum sobre la vostra participació en Programa d’educació ambiental de l’Ajuntament del Prat del curs 2014-2015.

Un total de 216 grups i 4.820alumnes, de d’escoles bressol fins a adults, han participat de les activitats del programa, amb una oferta que incloïa tant activitats vinculades al territori com d’altres sobre canvi climàtic.
A la següent taula podeu veure un resum per nivells educatius i tipologia d’activitats.


Com es pot comprovar, es consolida la tendència que el gruix de les activitats ofertades i realitzades estiguin vinculades a  temes de territori, el que permet que els infants i joves del Prat coneguin el medi natural i social on viuen.

D'entre totes les activitats ofertades, les que han tingut una major participació han estat:

  • "Cada cosa amb el seu color”,  “Els ocells piulen”  i La carxofa”, a educació infantil;
  • Coneguem el Delta” a educació primària  
  • Itineraris pel Delta” a secundària 


Pel que fa la participació a la Xarxa “Al prat, escoles més sostenibles”,  actualment hi participen un total de 23 centres, que comprenen el conjunt de l’itinerari educatiu de la ciutat: des d’escoles bressol fins a centres de formació d’adults, així com el centre d’educació especial Can Rigol.

A llarg del curs es van realitzar un total 16 trobades presencials,  on hi van participar una trentena de mestres i professors/es.
Les sessions es van realitzar en 3 grups de treball diferenciats (Escoles bressol, Primària i Secundària), tot i que també es van fer sessions conjuntes, per tal de tenir un mirada més global al conjunt de la xarxa Pe+s.

Respecte al bloc, es manté un elevat numero de visites anuals, ( vora les 3.000, com el curs passat) així com un bon ritme d’entrades, amb un total de 50 notícies publicades, de les que vora el 20% han estat fets pels propis centres adherits a la xarxa Pe+s.


Esperem que aquest petit resum un animi a començar el nou curs amb més empenta!!

Gràcies per la vostra col.laboració!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada