Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

6 de nov. 2015

Esmorzar sense residus a l'Escola del Parc

A l'Escola del Parc continuem promovent l'ús de carmanyoles i embolcalls que no generin residus, Des de fa varis cursos, de forma mensual i sense previ avís, es feia recompte de carmanyoles a totes les clases, i la classe amb més carmanyoles guanyava un diploma de reconeixement com a classe implicada en la cura del nostre planeta.

Aquest any, amb l'objectiu de continuar motivant a l'alumnat, aquest concurs ha canviat de nom i de condicions: ara es diu "l'esmorzar sense residus", i no només es compten carmanyoles, sinó tots aquells esmorzars que no generin  residus, ja que avui dia hi ha més opcions que no només la carmanyola.
La clase guanyadora continua obtenint un diploma i a més, es sorteja una carmanyola (entregades per l'ajuntament), entre els seus alumnes.
Als finestrals dels gimnàs es pot fer el seguiment de les clases guanyadores de cada mes, i a la web es van penjant les fotos dels guanyadors/es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada