Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

10 de nov. 2015

Retirada d'espècies exòtiques a la platja del Prat

El passat 4 de novembre,  un total de 35 alumnes de secundària dels diferents instituts del Prat (Ins Baldiri Guilera, Ins Estany de la Ricarda, Ins. Ribera Baixa, Esc. Mare Déu del Carme, Esc Nostra Senyora del Mar i Institut Escola del prat), van participar en l’acció de retirada d’exòtica de la platja de Roberta, del Prat de Llobregat.

Aquesta activitat s'enmarca dins el projecte Alumnes Gestors del Territori, que organtiza el Servei d'Educació Ambiental de l'Ajuntament del Prat i compta amb el suport del Consorci per a la protecció dels Espais Natural del Delta del Llobregat.

Després d’una breu introducció sobre els efectes de les espècies exòtiques sobre els nostre ecosistemes, es van presentar les dues espècies de plantes objecte de l’acció, així com la manera de reconèixer-les: la Oenothera biennis i la Conyza sumatrensis

 

Carregats amb els sacs de ràfia i algunes aixades, ens vam distribuir en dos grups de treball sobre diferents zones de la platja: àrea 18 i 19 i àrea 15.

El bon temps ens va acompanyar durant tot el matí i al final de jornada es van recollir un 80kg de les dues espècies, que els tècnics del Consorci van portar a la deixalleria, per tal que siguin re-utilitzades com a compost.

Moltes gràcies a tots els delegats i delegades verds i al professorat que vau participar.

A continuació podeu veure algunes de les imatges de la jornada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada