Espai de comunicació dels centres adherits a la xarxa "Al Prat, escoles més sostenibles"

.

Benvinguts i benvingudes !

AQUEST ÉS EL BLOC DE LA XARXA Pe+s.ESPEREM QUE US AGRADI I QUE SIGUI ÚTIL PER AVANÇAR EN EL NOSTRE OBJECTIU: FER ELS CENTRES DOCENTS DEL PRAT MÉS SOSTENIBLES

20 de gen. 2016

Estalvi energètic a l'Institut Baldiri Guilera

Aquest curs 2015-16 volem donar una empenta a l’estalvi energètic, endegant petites accions que contribueixin a reduir el consum d’electricitat al centre així com evitar el malbaratament de la calefacció.

Durant aquest primer trimestre hem instal·lat a totes les pissarres digitals i projectors de les aules endolls amb interruptors. D’aquesta manera pretenem evitar que els aparells es quedin en mode stand-by mentre no s’estan fent servir. Els professors que tenen classe a última hora a les aules i els delegats verds de cada classe són els responsables de desconectar-los.


Als passadissos i zones de pas només estan en funcionament el 50 % dels fluorescents, alhora que s’estan substituint per alternatives de baix consum, a mesura que finalitza la seva vida útil.
A més, els delegats verds i vetllen per a que les finestres no quedin obertes i així evitar l’augment de la despesa en calefacció. I entre tots procurem que els llums dels espais que no estan ocupats quedin apagats.





A més, els delegats verds  vetllen per a que les finestres no quedin obertes i així evitar l’augment de la despesa en calefacció. I entre tots procurem que els llums dels espais que no estan ocupats quedin apagats.





D'aquesta manera, entre l'aplicació de mesures tecnològiques i el canvi d'hàbits personals i col.lectius,  esperem aconseguir una disminució de la petjada ecològica del nostre centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada